Category Archives: Uncategorized

Deelnemers voorronde 45Toeren 2018 bekend!

De selectie voor de voorronde van 45Toeren, de DJ-wedstrijd van muziekcentrum Het Depot, is bekend. Uren mixtapes werden doorworsteld door de jury, die besliste welke twaalf deelnemers zich mogen bewijzen tijdens de voorronde.

Tijdens de voorronde op 4 oktober in STELPLAATS komen The BotanistLightbassMansuetoOBSKRDuneDuneDuneQwasa QwasaMélomaneNiveau NihilKINGRadio RubbensDansemble en Blue Bird Paradise oog in oog te staan met een gerenommeerde jury, zijnde Goldfox, Speedwagon, Masai en Mophito.

De prijzenpot? Een heus DJ-bootcamp, van 22 tot en met 25 november op een toplocatie in de Ardennen. Op dit uniek bootcamp worden de finalisten ondergedompeld in allerhande hands-on sessies, workshops en showcases. ‘s Avonds wordt er luidop gedroomd over carrières. Overdag worden dj’s overladen met tips & tricks om die droom ook daadwerkelijk waar te maken.

45Toeren – Bootcamp – Maak kennis met de finalisten

Provincie Vlaams-Brabant en Depot Academy gingen op zoek naar de beste dj’s van Vlaams Brabant. En óf ze die vonden.

AliA, Flake, Lvmbo, Louis Vogue, Pastige, Proudmich, Rafiki en DJ SKIPP worden dit weekend tijdens het vierdaagse bootcamp in de Ardennen ondergedompeld in een bad van workshops en infosessies.

Maak via onderstaand filmpje kennis met de finalisten van 45Toeren!

© Lars Bauwens & Raoul Belmans

45Toeren 2016 | Finalisten bekend

De finalisten van 45Toeren, de DJ-wedstrijd van de provincie Vlaams-Brabant en muziekcentrum Het Depot, zijn gekend. De geselecteerde dj’s die mee op bootcamp gaan, zijn niemand minder dan AliA, ATHOS, Lymbo, Louis Vogue, Pastige, Proudmich, Rafiki en DJ SKIPP.

45Toeren is niet zomaar een DJ-wedstrijd. 45Toeren zet in op talent en potentieel, je eigen stijl ontwikkelen en op korte tijd grote stappen vooruit zetten. In een notedop: 45Toeren geeft een dj-carrière een stevige boost”, zegt Tie Roefs, gedeputeerde voor jeugd.

Na de voorrondes in JC De Klinker, Nijdrop en Het Depot koos de jury acht dj’s die mee op bootcammogen trekken met het 45Toeren-team.

De finalisten worden tijdens het vierdaagse bootcamp in de Ardennen ondergedompeld in een bad van workshops en infosessies. Er staat een bezoek aan Play en Produce op het programma, elk jurylid geeft een masterclass binnen zijn specialiteit, en er komt schoon volk over de vloer voor speeddates over online promotie, boekingen, auteursrechten en ander popadvies.

Na afloop van het bootcamp worden meteen de winnaars van 45Toeren 2016 bekend gemaakt. De winnaars krijgen een jaar lang intensieve begeleiding door één van de vier juryleden.

Meer info: www.45Toeren.be of Facebook

(c) Sanne Gommers

(c) Sanne Gommers

(c) Sanne Gommers

(c) Sanne Gommers

(c) Sanne Gommers

(c) Sanne Gommers