Monthly Archives: May 2016

45Toeren 2016 | Het inschrijven kan beginnen!

Blokkeer je agenda…
Smijt je laptop open…
steek je vinyls op volgorde… en smijt je voor je vetste mixtape ever!

De Provinciale jeugddienst en Muziekcentrum Het Depot slaan opnieuw de handen in elkaar, en gaan op zoek naar de beste dj’s van Vlaams-Brabant. Maar 45-Toeren is niet “just another DJ contest”. De focus ligt meer dan ooit op talent en potentieel, je eigen stijl ontwikkelen, en op korte tijd grote stappen vooruit zetten.

In ronde 1 (oktober) komen 18 geselecteerde dj’s oog in oog te staan met een gerenommeerde jury. Laat tijdens een alles – of -niets -auditie zien wat je kan, toon je eigenheid en je stijl en krijg rechtstreeks feedback.

Na deze eerste selectie trekken 10 dj’s (of dj-acts) in november op afzondering. Tijdens een exclusief bootcamp op een toplocatie, word je maar liefst 3 dagen en nachten ondergedompeld in allerhande hands-on sessies. De juryleden worden coaches, je draait showcases en probeert nieuwe dingen uit. ’s Avonds wordt luidop gedroomd over carrières, en overdag word je overladen met tips & tricks om die droom ook waar te maken.

Op het einde van het bootcamp kiezen 4 coaches elk 1 winnaar. Deze ‘poulains’ krijgen een jaar lang coaching, artistieke en zakelijke begeleiding en tal van mooie speelkansen binnen en buiten de provincie.

Are you the one we’re looking for … inschrijven dan!