45Toeren 2016 | Selectie voorrondes bekend

De selectie voor 45Toeren 2016 is bekend!

Uren mixtapes werden doorworsteld door de jury, die besliste welke deelnemers zich mogen bewijzen tijdens de voorrondes in JC De Klinker, Nijdrop en Het Depot.

De 18 geselecteerden zijn 3ofakind ((Hoeilaart), AliA(Leuven), AlPaca (Diest), ATHOS (Leuven), Colossus(Boutersem), DJ Sirl (Dworp), Jerry Stone (Landen),Louis Vogue (Merchtem), Lvmbo (Leuven), OBSKR & MATH (Aarschot), Pastige (Linter), Proudmich(Leuven), Rafiki (Leuven), Ridoe (Leuven), Semm(Budingen), SKIPP (Leuven), Tone & Mimber(Linter), en Younited (Brussel) . Tijdens een live-auditie komen zij oog in oog te staan met de juryen krijgen ze meteen one-on-one feedback.

Dankzij deze voorrondes kunnen de dj’s kans maken om op uniek bootcamp te trekken in de Ardennen, waar de finalisten worden ondergedompeld in een bad van workshops en infosessies.

De acht finalisten die op bootcamp vertrekken, worden na de laatste voorronde in Het Depot bekend gemaakt. Het bootcamp is overigens meteen de finale waarbij de vier juryleden uit de acht overblijvende kandidaten elk één poulain kiezen die ze intensief begeleiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *