45Toeren 2016 | Finalisten bekend

De finalisten van 45Toeren, de DJ-wedstrijd van de provincie Vlaams-Brabant en muziekcentrum Het Depot, zijn gekend. De geselecteerde dj’s die mee op bootcamp gaan, zijn niemand minder dan AliA, ATHOS, Lymbo, Louis Vogue, Pastige, Proudmich, Rafiki en DJ SKIPP.

45Toeren is niet zomaar een DJ-wedstrijd. 45Toeren zet in op talent en potentieel, je eigen stijl ontwikkelen en op korte tijd grote stappen vooruit zetten. In een notedop: 45Toeren geeft een dj-carrière een stevige boost”, zegt Tie Roefs, gedeputeerde voor jeugd.

Na de voorrondes in JC De Klinker, Nijdrop en Het Depot koos de jury acht dj’s die mee op bootcammogen trekken met het 45Toeren-team.

De finalisten worden tijdens het vierdaagse bootcamp in de Ardennen ondergedompeld in een bad van workshops en infosessies. Er staat een bezoek aan Play en Produce op het programma, elk jurylid geeft een masterclass binnen zijn specialiteit, en er komt schoon volk over de vloer voor speeddates over online promotie, boekingen, auteursrechten en ander popadvies.

Na afloop van het bootcamp worden meteen de winnaars van 45Toeren 2016 bekend gemaakt. De winnaars krijgen een jaar lang intensieve begeleiding door één van de vier juryleden.

Meer info: www.45Toeren.be of Facebook

(c) Sanne Gommers

(c) Sanne Gommers

(c) Sanne Gommers

(c) Sanne Gommers

(c) Sanne Gommers

(c) Sanne Gommers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *