De finalisten van 45toeren 2014!

Vrijdag trokken de 8 finalisten van 45Toeren 2014 richting Manhay voor een intensief 4-daags DJ boothcamp.

De finalisten werden ondergedompeld in een bad van workshops en infosessies: producen met Maverick, scratchen met DJ Cross & DJ Dysfunkshunal, Ableton push met DJ Beatbutcher, promotie met Goldfox, labeltalk met Tangram, praatjes en plaatjes met DJ Bobby Ewing en afsluitend een stevige dosis DJ Business met Jan Pauly van Poppunt.

En de avonden… wel… die waren even…. leerrijk! Er werd stevig gejamd en  gebattled. Van house over minimal techno tot drum & bass, en van  funk en hiphop tot soul en rock & roll. Eclectische jams  verzekerd dus!

Wie waren nu eigenlijk DE 8 finalisten? Hier alvast de bende bij elkaar. Vanaf morgen stellen we ze elk individueel aan U voor. Elk met hun favoriete TOP 5 van platen of titels. En als U ze dan alle 8 kent, vertellen DJ Bobby Ewing, DJ Cross, DJ Dysfunkshunal en Maverick wie ze als poulain nog een jaartje gaan coachen.

In ieder geval… de bende van 45Toeren 2014!

 

10817000_664769560310069_295636264_o

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *